Zoek

Verhalen van een High-Class Escort

Datum

Met kloppend hart stond ik voor het imposante gebouw waar Jean-Pierre woonde. Het was de luxueuze loft waar hij me vandaag had uitgenodigd. Hoewel we elkaar al vaak hadden ontmoet, was dit de eerste keer dat ik bij hem thuis zou zijn. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt en ik kon niet wachten om een intieme kant van hem te ontdekken die nog onbekend voor me was.

De lift bracht me naar de bovenste verdieping, waar de deuren opengleden en mijn adem stokte. Jean-Pierre stond daar, zijn lichaam gehuld in een nauwsluitend, op maat gemaakt shirt dat zijn brede schouders en getrainde torso accentueerde. Zijn donkere lokken waren nonchalant gestyled en zijn gezicht was perfect geschoren. Een ondeugende glinstering fonkelde in zijn donkere, verleidelijke ogen terwijl hij me bekeek.

“Bienvenue, ma belle,” begroette hij me met een zwoele stem. “Kom binnen.”

Ik betrad zijn loft, een wereld van verfijning en sensualiteit. De ruimte was gevuld met de zachte gloed van gedimd licht. Moderne kunstwerken sierden de muren en weelderige meubels nodigden uit tot ontspanning en genot. Het was een omgeving die perfect paste bij de man die Jean-Pierre was: elegant, charismatisch en onweerstaanbaar sexy.

Ik voelde zijn verlangende blik op mijn huid branden terwijl ik verder de loft verkende. Er hing een onmiskenbare spanning in de lucht, een magnetische aantrekkingskracht die ons naar elkaar toe trok.

Na een korte rondleiding en een glas champagne merkte ik dat hij me niet meer kon weerstaan. “Alexandra,” fluisterde hij, “ik wil je.” Zijn bekentenis ontstak het vuur in mij.

Ik liet hem me uitkleden, zijn handen trilden een beetje terwijl hij de rits van mijn jurk losmaakte. Zijn ogen verlieten de mijne niet, zelfs niet toen mijn jurk op de grond viel en ik daar stond in mijn zwarte kanten lingerie.

Zijn enorme erectie was zichtbaar in zijn pantalon, maar hij wachtte, zijn ogen vragend. Met een knikje gaf ik hem toestemming.

Hij viel op zijn knieën voor me, zijn handen gleden over mijn heupen, zijn lippen kussend over de zachte huid van mijn buik. Ik voelde zijn ademhaling, onregelmatig en zwaar.

Ik leidde hem naar het bed, kleedde hem langzaam uit en legde hem neer op de zijden lakens. Zijn huid was warm onder mijn vingers, terwijl ik langzaam langs zijn lichaam streelde. Elke aanraking liet hem zachtjes kreunen, een geluid dat me alleen maar meer opwond. Het was een spel van genot en controle, en ik hield van elke seconde.

Ik klom achterstevoren, bovenop hem. Ik maakte zijn stijve nat met mijn speeksel, voor ik hem bij me naar binnen duwde. Ik keek achterom en zag hoe zijn ogen half gesloten waren. Ik kende deze blik, hij wist wat eraan zat te komen.

Ik begon hem te berijden en keek hem ondeugend aan. “Je bent van mij, Jean-Pierre. Ik ben de enige die je kan geven wat je wil”.

Mijn woorden veroorzaakten een siddering door zijn lichaam. Ik voelde zijn verlangen toenemen, zijn grip steviger worden. Met elke stoot bouwde de spanning op en het volume van zijn gekreun werd steeds harder. Terwijl we samen op de rand van een intens orgasme balanceerden, werd er op de deur geklopt.

We keken elkaar geschrokken aan, de betovering van het moment verbroken. Jean-Pierre mompelde verontschuldigend en rolde van het bed af om naar de deur te gaan. Ik haalde diep adem en reikte naar de zijden lakens om mezelf te bedekken.

Jean-Pierre opende de deur en daar stond ze, een vrouw van ongekende schoonheid. “Sorry dat ik stoor,” stamelde ze, haar stem lichtjes bevend. “Ik had geen idee… Ik wist niet dat je gezelschap had.”

Jean-Pierre keek haar met een verontschuldigende glimlach aan. “Maak je geen zorgen, mijn lief. Ik had je niet verwacht. Maar nu je er bent, waarom kom je niet binnen? Misschien kunnen we samen iets onvergetelijks creëren.”

De vrouw keek even twijfelend, maar de nieuwsgierigheid won het uiteindelijk van haar. Ze trad aarzelend binnen en sloot de deur achter zich. Haar aanwezigheid voegde een nieuwe dimensie toe aan de al geladen sfeer in de kamer.

Jean-Pierre kwam terug naar het bed en liet zijn hand over mijn lichaam glijden. “Alexandra, dit is Emily. Een speciale vriendin van mij, met wie ik je graag wil delen.”

Emily was adembenemend, met haar donkerblonde lokken die over haar schouders vielen en haar betoverende blauwe ogen die me verleidelijk aanstaarden. Haar glimlach veranderde haar verlegen houding naar een ondeugende blik.

Emily naderde me, streelde zachtjes mijn wang met haar hand en liet haar vingers langzaam afdwalen naar mijn sleutelbeen en verder omlaag richting mijn borsten. Vervolgens greep ze mijn gezicht vast en kuste me zacht maar dwingend. Mijn adem stokte terwijl haar hand onder de lakens gleden, langs mijn dijen.

Jean-Pierre keek toe, zijn ogen waren donker van verlangen, terwijl Emily en ik elkaar verkenden. Toen kwam hij achter me zitten. Zijn lippen vonden mijn nek, terwijl zijn vingers mijn borsten streelden. Zijn duimen speelden met mijn tepels, tot ze hard en gevoelig waren.

Ik kreunde toen Emily, geknield voor me, mijn schaamlippen met haar zachte lippen kuste. Haar tong vond mijn clitoris, en ik beet op mijn lip om een schreeuw van genot te onderdrukken. Ze was bedreven in haar kunst, haar vingers en mond brachten me naar hoogten van genot die ik al tijden niet had ervaren.

Toen was het mijn beurt. Ik duwde Emily op haar rug en liet me tussen haar benen zakken. Mijn vingers vonden behendig hun weg, verkenden haar vochtige schaamlippen, terwijl mijn tong vurig danste op haar opgezwollen clitoris. Ik keek naar haar, terwijl mijn andere hand hongerig naar een van haar borsten greep. Haar gekreun werd luider, haar lichaam kronkelde onder mijn aanraking.

Jean-Pierre, achter mij, liet een hand langs mijn rug glijden, over de ronding van mijn billen. Hij greep mijn heupen stevig vast, terwijl ik de sensatie voelde van zijn langzame penetratie.

Hij begon te bewegen, zijn stoten ritmisch en doelgericht. Elke stoot bracht me dichter naar Emily, mijn vingers dieper in haar glijdend. Jean-Pierre’s handen op mijn billen, de manier waarop hij me nam, de smaak van Emily, alles vloeide samen in een betoverende wervelwind van sensaties.

En toen kwam het. Een golf van extase die vanuit mijn tenen omhoog golfde. Het overspoelde me, krachtig en ongecontroleerd, als een ontembare vloed. Ik schreeuwde, mijn stem gedempt door het kussen, terwijl mijn lichaam schokte en zich spande in de greep van een intens orgasme.

Voldaan en bevredigd rolde ik op mijn rug, mijn ademhaling nog steeds onregelmatig. Jean-Pierre en Emily glimlachten naar me, hun ogen glinsterend van lust en tevredenheid.

“We zijn nog niet klaar,” zei Emily met een plagende glimlach, haar stem gedempt. Ze keek me vragend aan, alsof ze mijn toestemming zocht. Ik knikte, gefascineerd en opgewonden door het vooruitzicht hen samen te zien.

Emily nam de leiding en duwde Jean-Pierre op zijn rug op het bed. Ze klom bovenop hem, greep zijn harde erectie vast en leidde hem naar binnen. Ritmisch bewoog ze op en neer, haar borsten wiegend op het ritme van hun gestoot. Jean-Pierre kneedde haar billen en zijn ademhaling versnelde.

Het was ongelooflijk opwindend om hen zo bezig te zien. Een warme gloed trok door mijn lichaam en mijn handen begonnen onbewust mijn lichaam te verkennen. Mijn vingers gleden in mijn nog vochtige opening, terwijl ik vol bewondering naar Jean-Pierre en Emily keek. Hun gezichten vertrokken van genot, en dat maakte het alleen maar intenser.

Een nieuwe golf van genot bouwde zich op terwijl ik mezelf bevredigde. Emily kreunde luid en Jean-Pierre gromde, hun heupen botsten tegen elkaar. Ze bewogen sneller, hun kreunen en gehijg vulden de kamer.

Toen explodeerden we alle drie tegelijk. Mijn vagina trok samen rond mijn vingers, mijn gekreun vermengde zich met dat van Emily en Jean-Pierre. Uitgeput en voldaan bleven we op het bed liggen.

Ik kon nu al niet wachten op de volgende afspraak met Jean-Pierre.

Meer
artikelen

Winkelwagen
SLUITEN ✕

Prijs

Kleur

Diameter

Materiaal

Maat

Lengte

Inbrengbare lengte

Eigenschappen

Stimulatie

Type vibrator

De waardering van justpleasure.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 27 reviews.