Search

Ons verhaal

Luxe en sensualiteit

Just Pleasure staat voor luxe, sensualiteit en verlangen en is ontstaat vanuit de gedachte dat wij het belangrijk vinden dat je bij het kopen van iets intiems voor jezelf of je partner je een bepaalde sfeer wil ervaren. Deze sfeer zetten wij neer door jou echt een uniek assortiment aan te bieden en dit assortiment op een bepaalde manier te presenteren. Dit zie je ook bijvoorbeeld ook terug in de manier hoe wij de producten voor je inpakken.  

Wij vinden dat het aanschaffen van zoiets intiems echt een feestje voor jezelf mag zijn. De producten die wij aanbieden geven jou een gevoel van luxe en laten je beseffen dat je echt een cadeautje voor jezelf of voor je partner aan het uitzoeken bent.

Alleen het uitpakken is al een beleving.

Je krijgt hierdoor precies wat je wilt, maar dan net even anders dan verwacht

Sensuele creaties

Wij vinden het belangrijk om jou echt iets unieks te kunnen aanbieden, ons assortiment is daarom ook net even anders dan je gewend bent.  Wij willen jou kennis laten maken met het onbekende. Wij willen je met ons assortiment namelijk verwonderen wat er allemaal voor mogelijkheden zijn. Hiermee willen wij je uitdagen om net even iets verder te kijken dan je eigenlijk van plan was.  Laat je extra door ons verrassen door onze “verras mij” – knop op de homepage.  

Om jou echt iets unieks te kunnen aanbieden zijn wij zelf op zoek gegaan naar de beste producten. Hierbij zijn we altijd op zoek naar bijzondere merken en designers met een verhaal.Dan hebben we het over merken die je niet overal zomaar kunt aanschaffen tot aan merken die de gehele collectie met de hand creëren in hun atelier. Hiervoor werken we samen met kunstenaars en ateliers in grote modesteden als Parijs, Londen en Berlijn.

Make it memorable

Omdat wij net even anders zijn dan de andere aanbieders, willen wij ook dat ons assortiment een genot voor het oog is. Daarom selecteren wij ook op design. Ons assortiment zal hierdoor absoluut niet misstaan op je nachtkastje, in je badkamer of in je walk-in closet. Je mag namelijk best trots zijn op je collectie.

Winkelwagen
SLUITEN ✕

Prijs

Kleur

Diameter

Materiaal

Maat

Lengte

Inbrengbare lengte

Eigenschappen

Stimulatie

Type vibrator

De waardering van justpleasure.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 24 reviews.