Zoek

Lucky Cheeks: Verleidelijke & unieke lingerie voor elk moment

Datum

Achter het merk Lucky Cheeks staat de oprichter, ontwerper en algemeen directeur Muriel Klink

Muriel Klink, entrepreneur by passion

Met de lancering van haar eigen lingerie merk, Lucky Cheeks, komt een droom uit voor Muriel

Al op jonge leeftijd droomde Muriel Klink ervan om haar eigen kleine lingerieboetiek te runnen. Delicate borduursels, hoogwaardige materialen en ingewikkelde kant van bekende internationale lingerielabels fascineerden de in België geboren lingerieontwerpster.

Tijdens haar schooljaren begon Muriel Klink naailessen te volgen en haar eerste textielcreaties te maken. Fotografie was een andere passie van de gedreven student. Tijdens haar studie industrieel ingenieur richtte Muriel een donkere kamer in haar kleine appartement in en ontwikkelde ze unieke fotografische kunstwerken. Ze had geen idee dat dit talent later in haar carrière van pas zou komen toen ze besloot om Lucky Cheeks op te richten.

Professionele ervaring en branchekennis leggen de basis voor Lucky Cheeks

Muriel zette pas de stap naar zelfstandig ondernemerschap na meer dan tien jaar professionele ervaring als plantmanager en kwaliteitsmanager. In 2007 richtte Muriel als industrieel ingenieur met succes een online winkel op voor luxelingerie van multibrands. In de daaropvolgende jaren deed ze waardevolle ervaring op in dit vakgebied. Gedurende dit proces merkte Muriel op dat er veel vraag was naar hoogwaardige mini-strings.

Daarom verkocht de lingerie-expert haar online winkel met multibrands en richtte ze eind 2013 het merk Lucky Cheeks op.

Lucky Cheeks Mini Strings: Eerlijke productie en hoge kwaliteit

Met haar lingerie merk Lucky Cheeks begon de zelfgemaakte ontwerpster zich te specialiseren in luxe mini-strings.

De oprichter hechtte veel belang aan eerlijke productieomstandigheden en het gebruik van materialen afkomstig uit Europa, waardoor elke Lucky Cheek string aan de hoogste kwaliteitsnormen voldeed.

De eerste drie modellen (Red Flower, Golden Diamond en Ivory Pearl) werden geproduceerd in een gerenommeerd atelier in de buurt van Parijs.


In september 2015 vierde Muriel Klink haar internationale doorbraak met de extravagante luxe thongs van Lucky Cheeks. Klanten over de hele wereld begonnen verliefd te worden op de hoogwaardige lingerie van het bedrijf. Dit alles was mogelijk dankzij een succesvolle Kickstarter-campagne en de lancering van de modellen Lucky Cheeks Queen of Love en Silver Moon.

In 2016 opende Lucky Cheeks haar Studio deuren

Om te voldoen aan de groeiende vraag naar op maat gemaakte producten en uitgebreide maatcategorieën, opende Muriel Klink in 2016 haar eigen kleine studio in Monschau, Duitsland. Daar begon de oprichter met het ontwikkelen en produceren van meer stringvarianten, zoals de Lucky Cheeks Micro String.

Gedurende het jaar ontwikkelde ze ook haar Lucky Cheeks online winkel.

Met behulp van sociale netwerken slaagde het buitengewone lingeriemerk er snel in om een groeiende groep Lucky Cheeks-fans te winnen. De gepassioneerde fotograaf voerde zelf alle kunstzinnige productfoto’s uit en levendige fotoseries voor het groeiende assortiment strings.

In 2020 is Lucky Cheeks met een nieuwe innovatie gekomen; de nieuwe Lucky Cheeks kruisloze strings zijn bijzonder verfijnd.

Less is more: Deze gedachte is absoluut van toepassing op de mini-strings van Lucky Cheeks


Dit type lingerie bestaat uit minder stof dan een conventionele string. Maar juist daarom is het effect ervan zo krachtig. Mini-strings trekken de aandacht naar de meest intieme delen van een vrouw.

De lingerie verbergt kunstig het absolute minimum om specifieke interesse te wekken. Met een verleidelijke mini-string zorgt alleen een zeer kleine driehoek van stof of eenvoudig koord aan de achterkant voor een perfecte pasvorm. De voorkant van deze sexy lingerie is vaak uitgebreid versierd.

Een vrouw met een sterk gevoel van zelfvertrouwen durft misschien een mini-string of zelfs een micro-string te dragen. Ze is zich goed bewust van haar krachtige vrouwelijke charmes en schuwt de schijnwerpers niet. Immers, zo’n buitengewoon stuk heeft alleen een maximaal effect wanneer het casual en zelfverzekerd wordt gedragen. Bij Just Pleasure vind je zeker de perfecte sexy mini-string voor jou.

We bieden Mini Strings aan in verschillende kleuren, waaronder: Wit, Zwart, Rood, Goud en Roze.

Zelfs als een string mini is, moet hij perfect passen

Om je comfortabel te voelen in je mini-string, moet de string harmonieus tegen je rondingen passen.

We garanderen de draagbaarheid van onze strings door het gebruik van hoogwaardige materialen. Lucky Cheeks gebruikt bijvoorbeeld zachte tule, wat extreme comfort garandeert. De bandjes van de strings zijn ook ontworpen met comfort in gedachten. Ze zijn ultrazacht zodat ze niet in je lichaam snijden.

Als je zin hebt om iets strakker te dragen, geen zorgen: alle lingerie van Lucky Cheeks is ontworpen om onzichtbaar te zijn onder je kleding.

En het beste van alles is dat je je string precies kunt dragen zoals je wilt. Kies zelf of je de bandjes van onze mini-strings hoog of laag over je heupen wilt dragen. Je kunt beslissen op basis van wat het beste voor je voelt, want deze veelzijdige strings maken beide styling opties mogelijk.

Bij het browsen door onze exclusieve webshop, zijn we er zeker van dat je de exacte mini-string zult vinden die bij jou en jouw stijl past.

Neem een kijkje en bestel je favoriete verleidelijke slipjes uit ons uitgebreide assortiment – allemaal vanuit het comfort van je eigen huis.

Soms heb je zin in een beetje luxe

Luxe strings en strings met sieraden

De uitvoerig ontworpen en zorgvuldig vervaardigde sieradenstrings zijn een van die dingen die het leven gewoon een beetje mooier maken. Gemaakt van hoogwaardige materialen en afgewerkt met verblindende details, zijn de sieradenstrings van Lucky Cheeks gegarandeerd om zowel de drager als het publiek te betoveren.

Onze strings behagen niet alleen het oog van de toeschouwer, maar ook de gelukkige dame die ze draagt. Je zult ongetwijfeld de buitengewone comfort en verleidelijke kracht waarderen die je ervaart wanneer je een van onze adembenemende sieradenstrings probeert.

Wat is een sieradenstring of een luxe string?

Mini-thongs of micro-thongs schitteren in ons sieradenstring ontwerp. Compleet met verfijnde details, zullen deze stukken zeker een vleugje luxe toevoegen aan je avond. Gedetailleerd borduurwerk, dat kunstig is geplaatst op de meest intieme plekken, fungeert als een onweerstaanbare blikvanger. En decoratieve elementen gemaakt van kostbare materialen aan de zijbandjes van de strings zorgen ervoor dat je mooie rondingen gelijke aandacht krijgen.

Een goudkleurige ketting of zilveren juwelen versieringen zullen er zeker fantastisch uitzien op je heupen.

Sieradenstring: schitter met Swarovski kristal-details

Terwijl al onze strings met gelijke aandacht voor detail worden geproduceerd, bieden onze uitgebreide versierde sieradenstrings een speciaal canvas voor onze wildste verbeelding.

Bij Lucky Cheeks gebruiken we alleen materialen van de hoogste kwaliteit, en onze sieradenversieringen vormen hierop geen uitzondering. Daarom versieren we onze unieke sieradenstringcollectie met de bekende Swarovski-kristallen.

Of het nu transparante strings zijn of niet, met een vleugje kristallen magie wordt je lingerie direct omgetoverd tot een schitterend meesterwerk.

Hoe draag je een sexy string in het dagelijkse leven?

Is een string het juiste ondergoed voor dagelijks gebruik of is het eerder niet geschikt? Dat hangt grotendeels af van de kwaliteit van je string. Wanneer je een string bij ons koopt, kies je niet alleen voor een prachtig ontwerp, maar ook voor een perfecte pasvorm. Je ontvangt je nieuwe luxe string in maten van XXS tot XL. We gebruiken ook rekbare stoffen voor onze strings, die worden gemaakt door specialisten in Italië.

De bandjes van de string zijn gemaakt van dun, elastisch natuurlijk rubber en passen strak zonder in je huid te snijden. Dit betekent dat je met een gerust hart je nieuwe favoriete string kunt dragen in het dagelijks leven. Uiteindelijk doe je dit voor jezelf! Draag het ondergoed dat je leuk vindt en waar je je comfortabel bij voelt. Onze klanten melden dat een string het zelfvertrouwen kan vergroten. Leef je vrouwelijkheid uit. Als alleen jij weet en ziet wat je eronder draagt en je je comfortabel voelt, dan hebben onze strings de belangrijkste persoon al geïnspireerd – jij!

Welke soorten, Lucky Cheeks String, bieden we aan en wat zijn de verschillen?


Kies je string online uit en beslis welk model je het meest aanspreekt. Er zijn kleine maar subtiele verschillen om rekening mee te houden die niet direct zichtbaar zijn voor het ongetrainde oog. Strings hebben veel vormen en vooral details. De termen mini-string en micro-string maken al duidelijk dat er minder of heel weinig stof wordt gebruikt.

Wanneer je een luxe string kiest, koop je een model met speciale versieringen, meestal met edelstenen of uitgebreid borduurwerk. Onze luxe items worden geleverd in een elegante geschenkdoos. De sexy strings zijn eenvoudiger en richten zich op het ontwerp, waarbij edelstenen en borduurwerk afwezig zijn. Deze strings ontvang in een aantrekkelijke geschenkdoos. Verder maken we met name onderscheid tussen de volgende drie types:

  • G-string
  • T-string
  • V-string

G-String: een klassieker

De G-string is misschien wel het meest populaire stringmodel en wordt gekenmerkt door de kleine driehoek van stof aan de achterkant. De stof is transparant en vult slechts een klein gebied gevormd door de elastische banden.

T-String: less is more

Hoewel ze klein zijn, mogen onze T-strings niet over het hoofd worden gezien. Ondanks dat ze van heel weinig stof zijn gemaakt, blijven ze buitengewoon exclusief. De sexy strings van Lucky Cheeks bieden unieke en onvergetelijke momenten met hun prachtige ontwerp. Door de dekking te beperken tot alleen het essentiële, trekt onze lingerie de volledige aandacht van je partner naar jou en je meest intieme delen.

V-String: gedurfd en sexy

Iets gedurfder is de V-string, soms ook wel een Y-string genoemd. Het punt waar de drie bandjes samenkomen zonder stofoppervlak is iets lager dan bij de T-string. Visueel ontstaat er aan de achterkant een gebogen V-vorm – provocatief en esthetisch. Je kent ze misschien ook onder de naam Y-string – verwijzend naar dezelfde snit van dit mooie type string dat het vrouwelijk lichaam flatteert.

Met Lucky Cheeks kan je geen verkeerde keuze maken

Alle versies benadrukken je achterwerk en laten je natuurlijke, vrouwelijke rondingen zien. De deels transparante modellen geven enerzijds diepe inzichten, maar spelen anderzijds met de verbeelding van de kijker dankzij edelstenen en kostbaar borduurwerk. Wat betreft motieven, ontdek een aantal mooie ornamenten en patronen, evenals bloemmotieven en vele andere ontwerpen in de stringwinkel. Geef je de voorkeur aan een meer ingetogen stijl in het wit of zwart, of wil je liever een string kopen die schittert in helder rood of subliem goud?

Afhankelijk van het model zijn de strings egaal van kleur of veelkleurig en de meerderheid is gesloten. Kruisloze strings zijn een verfijnde versie van sexy strings.

Probeer zo’n model en verras je partner!

Meer
artikelen

Winkelwagen
SLUITEN ✕

Prijs

Kleur

Diameter

Materiaal

Maat

Lengte

Inbrengbare lengte

Eigenschappen

Stimulatie

Type vibrator

De waardering van justpleasure.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 27 reviews.