Search

Erotische verbinding: Een avontuur in sensuele bondage

Datum

Mijn vriendin en ik waren altijd behoorlijk avontuurlijk geweest in ons seksleven. We experimenteerden regelmatig met speeltjes, role play en zelfs een beetje impact play.

We wisten dat we uiteindelijk bondage wilden proberen, maar we waren bang dat het te intimiderend voor ons zou zijn. Dus we deden het rustig aan; zij las wat artikelen die ze online had gevonden en we bespraken wat we wilden proberen.

Uiteindelijk, na enkele weken discussiëren, maakten we tijd vrij om het eindelijk uit te proberen. We dimden de lichten in onze slaapkamer en keken elkaar met opwinding aan.

De avond begon…

Ze liep naar het bed en ging zitten. Ik pakte de bondage touwen die we hadden gekocht en trok haar armen voorzichtig achter haar rug en bond ze stevig vast, maar met genoeg speling om nog comfortabel te blijven.

Toen ik de laatste knoop vastmaakte, keek ze me aan met een mengeling van spanning en nervositeit.

“Je bent zo sexy”, zei ik tegen haar.

“Wat zou je willen dat ik met je doe?” vroeg ik.

“Ik weet dat het een beetje eng is, maar je kunt me vertrouwen”, zei ik.

Ze knikte enthousiast.

“Je mag met me doen wat je wilt”, zei ze.

Ik pakte een blinddoek en deed het voorzichtig over haar ogen. 

“Ben je er klaar voor?” vroeg ik.

Ze knikte opnieuw, deze keer enthousiaster.

Ik gaf haar een paar kussen op haar nek en fluisterde geile dingen in haar oor. Ze lachte onschuldig.

Vervolgens bond ik haar knieën bij elkaar. Ik stond op en liep naar haar voorovergebogen gezicht. Ze zat geilig te glimlachen.

“Open je mond”, commandeerde ik.

Ze deed wat ik vroeg en ik knoopte mijn broek los.

Ik plaatste mijn hand op haar achterhoofd.

Ik leidde haar hoofd naar me toe en ze nam mijn lul gewillig in haar mond.

Na een paar minuten sensueel voorspel, haalde ik haar blinddoek van haar ogen. Haar grote blauwe ogen keken me verlangend en vol vertrouwen aan.

Ik ging met mijn vingers langs haar nek en haar sleutelbeenderen naar beneden, naar haar tepels. Ik streelde ze lichtjes tussen mijn vingers en terwijl ik steeds iets harder kneep, voelde ik dat ze steeds meer opgewonden werd, haar tepels zwollen op en ik hoorde haar zachtjes kreunen van plezier.

“Heb je het naar je zin?” vroeg ik.

“Ik kan niet wachten om verder te gaan. Maar eerst… Maak me alsjeblief nog steviger vast”, antwoordde ze.

Ik deed wat ze vroeg en draaide haar om. Ik maakte beide polsen vast aan een van de poten van ons bed.

“Zo goed?” vroeg ik.

Ze keek me verleidelijk aan met een lach.

Ik leunde voorover en drukte mijn lippen op de hare. Ik gaf haar plagerig een bijt in haar lip. Ze kuste me enthousiast terug. Ik pakte haar benen stevig vast en positioneerde haar in doggy style.

Ik hoorde haar giechelen van de spanning en ik begon haar langzaam te kussen in haar nek, terwijl ik soms zachtjes beet. Langzaam ging ik steeds verder naar beneden. Zachtjes bijtend en kussend. Haar ademhaling wordt zwaarder. Wetende dat zij volledig vastgebonden is en dat ik alle macht heb, windt mij enorm op. 

Ik reikte met mijn vingers naar beneden en begon langzaam haar liezen te strelen. Ik kwam plagerig steeds dichter in de buurt van haar poesje. Geleidelijk aan bouwde ik het ritme op. Ze begon zachtjes te kreunen. Ik leunde voorover en fluisterde in haar oor. 

“Je doet het goed”, zei ik.

Nadat ik haar had geplaagd, was het tijd voor het echte werk. Ik pakte mijn lul stevig beet en vroeg haar of ze er klaar voor was. 

Langzaam drong ik bij haar binnen en voelde ik hoe nat ze was. Ik begon rustig en ging langzamerhand sneller. Haar kreunen begon luider te worden. Ik merkte dat ze zich volledig aan me had overgegeven.

Ik was goed voorbereid en reikte naar de zijtafel om de ball gag voor haar mond te pakken.

“Open je mond”, commandeerde ik.

Ze deed wat ik vroeg en opende haar mond. Ik stopte de gag in haar mond en maakte hem met 1 beweging goed vast. Haar kreunen verstomde, maar ik voelde aan alles dat ze dit enorm geil vond. 

Ik begon het tempo op te voeren en pakte haar steviger bij haar heupen vast. Terwijl ik dit deed, sloeg ik met een vlakke hand op haar rechterbil, eerst zachtjes om te kijken hoe ze het vond en na een goedkeurende kreun, sloeg ik steeds iets harder. Zodanig dat binnen niet al te lange tijd er een rode afdruk van mijn hand stond. 

Terwijl ik dit deed, ging ik steeds harder heen en weer. 

Haar gedempte gekreun wondde mij steeds meer op.

Ik leunde voorover en beet zachtjes in haar nek terwijl ik haar polsslag voelde.

Ik haalde de gag voorzichtig uit haar mond maar stopte niet.

“Maak mijn enkels vast”, zei ze.

Ik was verrast en deed wat ze me vroeg. Ik pakte meer touwen en maakte haar enkels vast. Ik zorgde ervoor dat ik nog een stukje touw over had zodat ik haar daarmee kon vasthouden. Ze was nu echt volledig overgeleverd aan mij. 

We begonnen weer langzaam terwijl ik luisterde naar haar gekreun.

Toen mijn hoogtepunt niet lang meer op zich liet wachten naderde, pakte ik haar halsband stevig beet, die ik eerder om haar heen had gedaan, en duwde mezelf hiermee nog dieper in haar. Ik stootte hard en diep en omdat zij geen gag meer in had, schreeuwde ze het uit van plezier. Toen ik bijna klaarkwam, begon ze steeds harder te trillen en ik voelde dat zij ook was klaargekomen. 

“Dat… was geweldig”, zei ze terwijl ze zachtjes hijgde.

Ik liet haar nog even liggen, compleet vastgebonden en voldaan. Terwijl we naar elkaar keken. En ik zei: “Dit moeten we zeker vaker doen.”

Ze knikte hijgend instemmend. 

Ik maakte haar voorzichtig los van de boeien en touwen.

Vervolgens begonnen we al liggend tegen elkaar, te fantaseren over wat we nog meer konden doen met bondage. 

Na een tijdje legde ze haar hoofd op mijn borst. Ik gaf haar een kus op haar voorhoofd terwijl ik nog even zat na te denken over hoe opwindend ons nieuwe avontuur was.

Meer
artikelen

Winkelwagen
SLUITEN ✕

Prijs

Kleur

Diameter

Materiaal

Maat

Lengte

Inbrengbare lengte

Eigenschappen

Stimulatie

Type vibrator

De waardering van justpleasure.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 24 reviews.